Rosario

    Rosario VH18-013-0007
    oldenburg ori, 170cm, ruunikko


    syntynyt: 02.01.2018 (3v 19.01.2018, 8v 30.01.2018)

    Hevosen omistaja ja maahantuoja on yersinio VRL-06303, Oldfinion Dressage

Champion-arvonimi myönnetty 07.03.2018
Kantakirjattu Hevoskantakirjaan II-palkinnolla, 72p.
Palkittu Kouluvarsojen laatuarvostelussa 3v KV-II-palkinnolla, 24p.

Luonne

Remea


old, 170cm, rt

old, 171cm, rt
Elfene

old, 169cm, rn

old, 170cm, rt

Jälkeläiset & jälkeläisinfo

Kantakirja Sukupuoli Nimi Menestys
old


Kilpailut & näyttelyt

NJ näyttelyt
20.01.2018 Atorina, irtoSert (Päätuomari: Lissu T.)

VSN näyttelyt

Rosario on kilpaillut porrastettuja koulukilpailuja
Hevonen on tasolla: 11
Koulutustaso: 10, Grand Prix
Pisteet: 6642.34

Hevosen VRL profiiliin →

KRJ cup
31.01.2018, Runoratsut, KRJ CUP, Helppo C, 4/200

Päiväkirja, valmennukset & tuotosluokat

10.01.2018, yllättävä löytö Tanskasta

Uudenvuoden juhlat oli meidän osalta päätetty viettää Tanskassa tavaten vanhoja tuttuja. Pirskeet sujuivat hyvin illastaen ja raketteja katsellen. Ehkäpä muutama sivistynyt drinkkikin nautittiin. Meillä ei vaan taida olla lomaa ilman hevosia. Sattuipa nimittäin käymään niin, että ennen varsinaisia juhlia olin auttamassa vanhaa ystävääni Mariaa tallin teossa, jotta pääsisimme mahdollisimman nopeasti lähtemään juhliin. Hän näytti minulle tarhassa seisovaa kaksivuotiasta oldenburgia todeten vain ohimennen, että tuo on myytävänä. Komea orihan siellä tarhassa seisoi, en siihen sen kummemmin kiinnittänyt huomiota, olihan noita myytäviä puoliverisiä vähän väliä joka puolella. Lopulta Maria totesi, että minun tulisi kyllä nyt ihan oikeasti käydä katsomassa tuota hevosta, se on hieno. Pari kierrosta ravia tarhassa ja olin aivan myyty. Hevonen oli todella hienoliikkeinen. En ollut kuitenkaan nyt hevosostoksilla ja jatkoimme uudenvuoden juhliin. Meinasi jo mennä juhlinnat aivan plörinäksi, sillä tämä ori oli onnistunut jäämään mieleeni. Siinä muutaman rohkaisuryypyn jälkeen otimme Marian kanssa yhteyttä myyjään ja sovimme seuraavalle päivälle kunnon esittelyn orista.

Hetki koitti ja näin orin liikkeet maneesissa koko komeudessaan. Hieno! Se oli ainut mitä sain sanottua ääneen. Orin upeus oli lopulta mykistänyt minut. Ja eikun hinnasta neuvottelemaan. Valitettavasti olin myyjän kanssa eri mieltä hinnasta ja lopulta kauppa jäi tekemättä. Tein orista kuitenkin tarjouksen minkä olin siitä valmis maksamaan.

Olin jo kerennyt viettää Suomessa muutaman päivän. Myyjä oli miettinyt tarjoustani ja tullut tulokseen, että hän haluaa, että ori pääsee kotiin missä on valmiudet kouluttaa se ja tuoda se mahdollisimman hyvin esiin. Tästä syystä hän on valmis hyväksymään tarjoukseni!

Hevosen kuvat: © De Radstake
Virtuaalihevonen / a sim-game horse
Ota yhteyttä: yersinio